Talot
Mökit
Huvilat

Laadukkaasti, joustavasti, luotettavasti

Toimintatapamme

Honka-Hirsitalot
Honka-Hirsitalot, Hirsitalot, hirsimökit ja huvilat ja saunamökit ovat terveellisiä ja ekologisia hirsitaloja, jotka valmistetaan laadukkaimmasta suomalaisesta männystä 60 vuoden ja 85 000 toimitetun talon tuomalla kokemuksella. Taloissa yhdistyvät puun parhaat ominaisuudet, suomalainen design ja innovatiivinen teknologia tavalla, joka takaa hyvän asumisen terveellisessä ja turvallisessa kodissa. Rakennukset toteutetaan lamellihirsirakenteisina ja niiden toimitussisältö vaihtelee pelkästä hirsikehikosta muuttovalmismalleihin. Lapin Talomyynti Oy:n kautta hankittujen kohteiden muut rakennustarvikkeet ja sisustamiseen liittyvät ratkaisut tulevat Lakkapää Oy:n valikoimista.

Kannustalo
Kannustalon omakotitalot voidaan toteuttaa muuttovalmiina tai ne voidaan hankkia talopakettina. Kauniit talomallit ovat elementtirakenteisia ja olleet jo vuosikymmeniä hyvin suosittuja Suomen talomarkkinoilla. Toimitustapoja on kolme erilaista: Muuttovalmistoimitus tapahtuu avaimet käteen periaatteella. Sisusta itse – vaihtoehdossa vain pintamateriaalit jäävät toimituksen ulkopuolelle. Perinteisessä talopaketti – ratkaisussa toimitetaan rakennusmateriaalit ja elementit asennetaan, loppu on sitten asiakkaan omaa osuutta. Kaikki nämä toimitusvaihtoehdot ovat valittavissa niin Kannustalon valmiisiin talomalleihin, kuin asiakkaan omien luonnosten ja toivomusten pohjalta toteuttaviin kohteisiinkin.

Lakka-Kivitalot
Lakka Kivitalot toteutetaan harkkorakenteisina. Taustalla on vuosikymmenten kivirakentamisen taito, joka yhdistyy sulavasti tämän päivän rakennustrendeihin. Lakka Kivitalo on yksilöllinen ja energiatehokas. Ja vaikka tehtaan oma mallisto on varsin kattava, voidaan Lakka Kivitalo toteuttaa myös asiakkaan omien toiveiden mukaisesti. Seinärakenteet ovat moduulimitoitettuja, mutta antavat siitä huolimatta mahdollisuuden luoviin ratkaisuihin. Kivitalon – aivan samoin kuin muidenkin talojen - rakentamista ovat ohjaamassa muutamat määräävät tekijät. Tärkeitä ovat mm. rakennuspaikan kaavamääräykset, maanpinnan muodot ja ilmansuunnat. Rakentamiseen liittyviä kustannuksia puolestaan on mahdollista hallinnoida valitsemalla itselle sopivin ratkaisu Lakka Kivitalon toteuttamiseen. Vaihtoehtoja on useita ja edustajamme kertovat niistä miellellään lisää.

Lapin Talomyynti
LP-talot toteutetaan asiakkaan tekemistä valinnoista riippuen joko kappaletavara-, elementti- tai hirsirakenteisina. Mallisto on laaja ja talot voidaan toteuttaa joko sellaisenaan, tai asiakkaan toivomusten mukaisesti muokattuina. Myös asiakkaan omat luonnokset voivat toimia suunnittelun lähtökohtana. Oma lukunsa on LP-Uutuusmallisto 2019. Nämä uudet talomallit ovat joko elementti- tai hirsirakenteisia. Kyseessä on muuttovalmismallisto ja siksi perusvalinnat kalusteiden ja kodinkoneiden osalta on jo valmiiksi tehty. Näitä valintoja on kuitenkin mahdollista muuttaa, mikäli ne eivät miellytä tai tunnu oikeilta. Siinä tapauksessa sisustussuunnittelijamme ovat mielellään apuna, jotta haluttuun lopputulokseen päästään. Ja vaikka kyseessä on muuttovalmismallisto, niin myös näiden mallien kohdalla tilaratkaisuihin sallitaan pieniä muutoksia.


Hyvä tietää

Toimitussisältö
Toimitussisältöjen suhteen on olemassa useita eri vaihtoehtoja. Eri talomerkkien välillä on valintojen suhteen myös jonkin verran toisistaan poikkeavia käytäntöjä. Niistä on kätevintä keskustella suoraan talomyyjiemme kanssa. He kertovat eri vaihtoehtojen väliset erot niin toteutuksen kuin hinnanmuodostuksenkin suhteen.

Sisustaminen
Riippumatta siitä mikä edellä olevista vaihtoehdoista tulee valituksi ja siten parhaiten vastaa tarpeita, on sisustamiseen ja kalusteiden sekä kodinkoneiden valintaan tarvittaessa saatavissa kauttamme asiantuntija-apua. Sisustussuunnittelijamme auttavat mielellään esimerkiksi rakennuksen värimaailmaan ja erilaisten pinnoitteiden valintaan liittyvissä kysymyksissä. Keittiö- ja kalustesuunnittelijat puolestaan osaavat kertoa mitä eri mahdollisuuksia esimerkiksi keittiön tai kodinhoitohuoneen varusteluun tänä päivänä on tarjolla.

Oma osallistuminen
Asiakkaan oman työn osuuden hankkeessa ratkaisee valittu toimitussisältö/-laajuus. Usein raja kulkee penkan ja perustusten välissä. Eli asiakas vastaa tontin ja rakennuspenkan saattamisesta rakennuskuntoon, kun taas perustukset ja rakentaminen siitä eteenpäin kuuluvat talotoimittajan vastuualueeseen. Omatoimirakentajalle puolestaan varteenotettava vaihtoehto on esimerkiksi säältä suojaan-toimitussisältö. Tällöin talotoimittajan asennusryhmä pystyttää rakennuksen rungon ja saattaa sen ulkopuolelta valmiiksi saakka, mutta sisäpuoliset työt jäävät asiakkaan toteutettaviksi sovitussa laajuudessa.

Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello