Hus
Stugor
Villor

kvalitativt, flexibelt, pålitligt

FÄRDIG HUSPAKET FRÅN STENFOTEN TILL SISTA SOCKELN

Talosuunnittelu

Sisustussuunnittelua

Juha, Heidi och fyra år gamla Eetu Jylhä flyttade i Lakkapää-huset i Rovaniemi januari 2013. Det som övertygade Heidi och Juha i Lakkapääs huserbjudandet var den lätta och kostnadseffektiva helheten. Allt från husets varje sockel till grundstommen samt inredningsmaterialer och hushållsmaskiner kom från Lakkapää. Lakkapääs experter var tillgängliga från byggprojektens början till slut och huset byggdes helt enligt Heidis och Juhas önskemål.

Husbyggning med hjälp av experter

När familjen Jylhä bestämde sig att bygga sitt eget hus började familjen med att göra anbudsförfrågningar till olika företag som bjuder på byggnadstjänster. Lakkapää valdes som vinnare. Byggandet av huspaketen startades på våren 2012. 

- Samarbetet var interaktivt. Våra idéer togs emot och vi fick råd från experter. Priset var rimligt och vi visste priset redan i förväg. Det möjliggjorde att vi kunde räkna ut husprojektens totala budget mycket noggrant. Vi visste exakt vad vår hem skulle kosta, berättar Juha.
Varorna levererades direkt på tomten, eftersom frakttjänsten hörde till avtalet.
-Om till exempel någon vara tog slut, behövde man bara ringa till Lakkapää och vi fick mera av varan. Några gånger levererades det fela produkter, men Lakkapää ingrep i dem genast.  

Ett hus för våra önskemål genom bearbetning

Husprojektet startades med ett möte med inredningsarkitekten. Som husmodell valde Heidi och Juha Lakkapääs 102-modernhus, som utvidgades från 102 kvadratmeter till 112 kvadratmeter. 

– Vi tog bort en liten garderob och utvidgade sovrummet, hemvårdsrummet och bastun. Vi fick påverka på slutresultatet och se till att den blev perfekt för oss.
Familjen Jylhä planerade tillsammans med inredninsarkitekten hurdana ytor och möbler det skulle komma till hemmet. De valde till och med tapetter och kakel tillsammans.
– I efterhand kan vi ärligt talat säga att Lakkapääs huspaket var ett utmärkt val. Vi fick vad vi ville ha till det utlovade priset, säger Juha.

Julkaisujärjestelmä | Hakukoneoptimointi Netello